Om Rökeriet

OM RÖKERIET
Al och En spån är det som våra rökta delikatesser röks på. I vårt rökskåp bakom luckan röker vi dagligen vår MSC -märkta råvaror.

Fisken rimmas innan rökningen för att behålla smak och kvalité.
Vår stolthet, varmrökta laxen, röks upp till 65 grader. Därefter tar hela processen cirka 24 timmar.

Förutom laxen så röker vi även räkor, kyckling, fläsk, grönsaker och mycket mer.
Vår köksmästare är den som röker dagligen. Han har lärt sig sin teknik ifrån en norsk rökmästare så kallad Sverre.

Angående rökning som har skett hos oss så har vi många historier som vi gärna delar med oss av.

Önskar man även att få kika på röken så prata med personalen så ska vi försöka ordna detta.

För att boka

Vänligen fyll i era uppgifter, bokningen är inte giltlig innan bekräftelse från oss.

Hitta hit

Latitud: 59,3288 Longitud: 18,1737